Nieuws

Sinds 1 maart 2020 werkt ook Marcel de Jong als GZ-Haptotherapeut in de Jacobijnenstraat. Wij voeren beiden onze eigen praktijk, maken gebruik van elkaars aanvullende competenties en werken geregeld ook samen. Kijk op onze gezamenlijke website: www.haptotherapiejacobijnenstraat.nl

There is a crack in everything,

that is how the light gets in!

Leonard Cohen

Nieuw: Relatie check-up


Crisis en inzicht liggen vaak dicht bij elkaar. We gaan door een tijd van diepgaande veranderingen. Ons gewone leven is onderbroken. We leven in de paradox dat we fysieke afstand moeten houden en tevens als gezin/partners dicht op elkaar zitten. Er zijn veel stresstriggers en we hebben te dealen met langdurige onzekerheid. Het opent echter ook ruimte om patronen te onderzoeken, waar we in gewone omstandigheden niet aan toe zouden komen.

Een relatiecrisis kan een wake-up call zijn om jezelf en de ander op een dieper en empathisch niveau te leren kennen, je beter op elkaar af te stemmen en de communicatie te verfijnen. We gaan uiteraard niet op zoek naar de schuldvraag, maar wat eenieder kan bijdragen om de kwaliteit van de relatie te bevorderen. In vijf opeenvolgende sessie krijg je middels ervaringsoefeningen een spiegel van jullie relatiedynamiek, de sterkten en zwakten van jullie als koppel.


Voor de relatie check-up kun je contact opnemen met Marcel


Marcel de Jong


0640537115


contact@admotio.nl


www.admotio.nl

Barbara van Ruitenbeek | Jacobijnenstraat 15 | 3512 TH Utrecht | 06-42811452 | e-mail Barbara